Moje novine. Pokreće Blogger.
.

Predlazemo vam

Ko djevojka koju je usmrtio sin Željka Mitrovića vlasnika PINK TV

Andrea Bojanić, djevojka koju je 18. jula usmrtio sin Željka Mitrovića Aleksandar, završila je drugi razred Četrnaeste beogradske gimnazije. Bila je odlična i primjerna učenica, a poginula je dok se vraćala kući, nedaleko od svog stana.
 
Andrea Bojanić je živjela je sa majkom na Konjarniku u jednoj od Istočnih kapija Beograda, nedaleko od mjesta na kome je poginula. Komšije i predsjednik skupštine stanara rekli su juče ekipi “Blica” da je ne poznaju, ali da je moguće da je odskoro živjela u njihovoj zgradi koja ima više od dvjesta stanova.
 
Andrea je povremeno živjela i u stanu kod bake Vere Miljković u Mutapovoj ulici. Vidno potrešena i skrhana bolom, juče je, ipak, primila u stan novinare.
 
- Ovo je velika tragedija. Vidjele smo se tog popodneva, bila je kod mene smejale smo se i šalile. Potom je otišla kod tetke, a nastradala je dok se vraćala kući. Majka joj je potpuno slomljena - ispričala je uplakana baka Vera.
 
- Roditelji joj ne žive zajedno, a Andrea ima i jednog polubrata. O majci sada brinu rođaci, pod lijekovima je i dalje nije svjesna šta se dogodilo - navela je baka.

Predlazemo vam da posjetite