Moje novine. Pokreće Blogger.
.

Predlazemo vam

VARA IGBALU: Ekrem jezikom navalio na dvije djevojke!

Gospoda se ne smiruje. Po izlasku s „Farme“ Ekrem Jevrić se uglavnom provodio po beogradskim lokalima, prije nego što je jučer otputovao u Ameriku. Najberićetnije mu je bilo u Žarkovu, na salašu „Ambar“. Tu se prvo ponovo ljubio s mladom Kubankom Milagros, s kojom je već bio u akciji, a onda je jezike ukrstio i s njenom drugaricom. Jedna plavuša, druga crnka. Ne bira on mnogo. A kad su i ove fotke stigle u naše ruke, pozvali smo Ekrema da pitamo koja je bolja.
- Bolja je plavuša! Ali nemojte da pišete o tome! Igbali smeta. To je bilo samo u prolazu, ne daj Bože da mi žena za to sazna! Naljutila bi se sto posto. A bilo dobro, bila hrana, bile djevojke, bio Džej, ma bilo sve... - rekao nam je Jevrić
E sad, to „sve“ nas je posebno zainteresovalo, ali on nije htio otkriti šta je tačno mislio. Na pitanje da li bi poslije ovog „sendviča“ predložio svojoj Igbali da zajedno probaju s nekom djevojkom, ko iz topa je ispalio:
- Aaaaa ne, brate! Ne bih smio da joj pomenem ni u šali!
Jevrić nam je otkrio i neke svoje planove.
- Putujem za Njujork, a vraćam se 3. avgusta. Najbolje bi bilo da i Igbala krene sa mnom u Srbiju, ne smije više stvarno da me pušta, evo šta se dogodi - rekao je mrtav ozbiljan Ekrem.
Izvor:kurir

Predlazemo vam da posjetite