Moje novine. Pokreće Blogger.
.

Predlazemo vam

Pobjednik Farme 4 Bosanac Memo Haljevac

Pobjednik četvrte sezone najpopularnijeg imanja u Srbiji i regionu je Memo Haljevac!
Svađe, tuče, smijeh, zabava, prijateljstva, neprijateljstva, životinje – ljudi je sve što smo gledali tri mjeseca i deset dana. Dobili smo i pobjednika četvrte sezone koji kući nosi 50.000 € a u finalu je sve ”teklo” ovako:
Kako rekoše sa TV PINK-a reality show Farma 4 koja se večeras završava i dobija svog pobjednika imala je najveću gledanost od svih Farmi do sada. Velika gledanost u regionu i dijaspori, a govoreći u procentima u  Srbiji je Farmu  pratilo 91 % ljudi.
Prvi finalista koji je večeras napustio farmu u Lisovićima bio je Neša (Ša) za kojim je zaplakao prijatelj Andrija (Aki) koji je presjekom glasova odmah izašao iza Ša.
Dok Ša nije stigao u studio, ostali farmera, koji se nadaju nagradi od  50.000 € (Radojka, Stanija, Memo i Goca) preko velikog ekrana ispred kuće na farmi gledaju se sa svojom porodicom.
Ša je u studiju, ispred studija Pink televizije dočekan s velikim ovacijama i aplauzom, a dočekali su ga roditelji, veliki broj prijatelja kao i djevojka u čijem je zagrljaju pustio i suzu. Voditeljica je pitala Nešu da li se lijepo ponašao prema ženama tokom boravka na farmi u što se umiješala i Saška Karan da odbrani sebe te je izazvala majku od Ša koja je ”skočila” na binu da odbrani sina.  Voditeljica je jedva umirila situaciju.
Dok produkcija čeka da u studio stigne i Andrija Aki ostatak farmera iz četvrte sezone zajedno sa publikom gleda najbolje dijelove sa Farme.

Malo prije 22:00 sata sa farme svoju bitku za 50.000 € izgubila je i Goca Božinovska koja će ostati upamćena po tuči sa Vesnom Rivas te ponovnom povratku na farmu kada je produkciju molio veliki broj ljudi, publike, prijatelja sa estrade da Gocu i Rivas vrate na farmu.  Nakon izlaska s Farme, proglašena je omiljenom farmerkom, a publika ispred studija smatra da je baš ona pobjednica.
I Andrija (Aki) najmlađi učesnik u ovoj sezoni dočekan je u studiju, također velikim aplauzom, baka, majka i sestra su ga dočekale  sa suzama i zagrljajem ali ni on nije krio svoje emocije. Voditeljica je prokomentarisala da je Aki bio najmlađi učesnik u sve četiri sezone farme ali i farmer koji je bio najveći neradnik na imanju u Lisovićima na što se Andrija žalio da nisu u pravu…
Trećeplasirani farmer koji je napustio najpoznatije imanje je Radojka, domaćica i supruga Duleta koji je također bio učesnik Farme. Žena koju nismo mogli vidjeti u puno sukoba na farmi, ali također žena koja se i nije toliko isticala na poznatom imanju. Svi koji su ovaj reality gledali od početka sezone sigurno se sjećaju njenih hljebova i kuhanja.
doznajemo.com/moje novine

Predlazemo vam da posjetite