Moje novine. Pokreće Blogger.
.

Predlazemo vam

OČAJNA: Karleuša tuži Kurir zbog debakla na Ušću!

Tera po svom Jelena Karleuša najavila četiri tužbe protiv našeg lista iako smo joj besplatno pomogli u kampanji za koncert

Jelena Karleuša najavila je četiri tužbe protiv Kurira.
Ona se obratila sudstvu jer smo posle koncerta na Ušću objavili da je doživela debakl i da je pevala pred 10.000 ljudi. JK i dalje ne želi da se pomiri sa istinom, pa skoro svakog dana bombarduje narod preko Tvitera brojkom od 40.000, koliko tvrdi da ih je bilo 15. juna nanajpoznatijoj beogradskoj livadi.

- Kreće pravna borba protiv svih medija koji su orkestrirano pisali laži o meni i širili govor mržnje. Danas su podnete četiri tužbe protiv Kurira - obavestila je JK.
Mi sada želimo da iskoristimo priliku da joj se izvinimo što smo je podržavali mesecima preddebakl na Ušću, jer ni pored podrške najtiražnijeg dnevnog lista u Srbiji nije uspela da na svoj koncert dovede više od 10.000 ljudi. Pošto ne može da se pomiri s tom činjenicom, ona sada tuži Kurir.

Mi jedva čekamo da odgovaramo za to što smo joj besplatno pomogli u kampanji. Nadali smo se da ona zna šta radi. Očigledno da nije znala, a ne zna ni sad.
izvor: kurir-info.rs

Predlazemo vam da posjetite